Vikarmad

Når jeres madmor- far er syg, har ferie, fridage, kurser eller køkkenet skal renoveres, leverer vi gerne frokost til jer

Vikarmad er et tilbud til daginstitutioner, som til dagligt har eget køkkenpersonale. Vi leverer maden, når jeres madmor- eller far har ferie, er på kursus eller er syg. Maden er beregnet til aldersgruppen 1-6 år. Neden for kan du læse om, hvordan I gør, hvis I skal bestille vikarmad til enten ferie/fridage (planlagt) eller sygdom (akut).

Vikarmad til ferie og fridage bestilles på 41 10 46 16 hverdage mellem kl. 08.00-14.00
Vi leverer to frokostmodeller til institutioner, der bestiller 3 hele hverdage før levering:

Frokost (varm mad tirsdag og fredag, smør-selv mandag og torsdag, kold menu onsdag)
Se ugemenuerne her       
Prisen er 31,61 kr. pr. barn pr. dag.

Turmadpakker, individuelt pakket. 
Prisen er 34,32 kr. pr. barn pr. dag.

Maden kommer i engangsfade klar til at spise. I skal selv omportionere maden, når I skal spise den alt afhængigt af, hvordan I ønsker maden serveret. Maden leveres senest kl. 10.30 uanset hvilken madmodel, som I har bestilt. Hvis I har lyst til et eftermiddagsmåltid er prisen for dette 10,42 kr. pr. barn pr. dag. Dette inkluderer mælk.

Hvorfor?

Jeres børn skal have en lækker og altid velsmagende frokost – også når det faste personale er fraværende.

Leveringspris:

Hvis I bestiller vikarmaden med 5 hele hverdages varsel er leverings/transportprisen 140,00 kr. pr. levering/transport i København. 
Hvis maden skal leveres udenfor København, så vil der være en sær pris afhængigt af sted. Ring og få en pris. Der vil blive faktureret en ekstra kørsel den sidste dag for jeres levering, da vi skal afhente termokasser/tasker retur til køkkenet. Hvis I bestiller vikarmaden med kortere varsel, koster de første 3 dage 190,00 kr. pr. levering.

Planlagt vs. akut?

Ved akut behov for vikarmad på selve dagen, evt. ved sygdom hos køkkenpersonalet, så bestilles vikarmaden mellem kl. 7.00 og 8.00 ved at ringe til vores køkken på tlf. 22 20 07 05. Vikarmad ved ferie og fridage bestilles på kundetelefon 41 10 46 16 mellem kl. 8.00 og 14.00. Maden kommer altid klar til at spise, og den serveres i engangsemballage. Læs mere om denne løsning her

Brug af cookies