Vores køkken

Et samarbejde med Folkets Madhus

I Folkets Madhus bliver frokosten produceret. Vi deler en fælles opfattelse af økologi, hvor vi mener, at de økologiske råvarer i sæson er de bedste i verden, fordi de smager bedst i sæson, og de belaster ikke unødigt miljøet. I Folkets Madhus, går de ligesom os, op i kvalitet og friske råvarer, som vi sammen forener med glæden ved at spise frokost ude i institutionerne. Derfor er Folkets Madhus de rigtige til at lave vores grønne Foodsource frokost, som både har omtanke for vores børn, måltidet og vores jord.

Folkets Madhus er den der:
” ikke spiser importerede varer, når man har lokale danske i sæson”.
“spiser mindre, men bedre kød”.

Det er Folkets Madhus’ mission at vise, at vi har brug for hinanden i et større formål og give alle mennesker uanset ressourcer mulighed for at lave og spise bedre mad.

Læs mere om Folkets Madhus her: http://folketsmadhus.dk/

Se smileystatus for Folkets Madhus

Køkkenteamet
Ejer af Folkets Madhus, Michael Museth

Det er også muligt som fast institution at komme på besøg i køkkenet, hvis I med egne øjne vil se, hvordan produktionen foregår. Det kan være et spændende indblik for børnene, hvis de vil endnu tættere på det, som til sidst ender i deres maver. På den måde kan vi også hjælpe børnene til at have fokus på at spise mere varieret og grønt. Kontakt kundeservice for at aftale nærmere omkring dette.

Brug af cookies