Vores køkken

Et samarbejde med Folkets Madhus

I Folkets Madhus bliver frokosten produceret. Vi deler en fælles opfattelse af økologi, hvor vi mener, at de økologiske råvarer i sæson er de bedste i verden, fordi de smager bedst i sæson, og de belaster ikke unødigt miljøet. I Folkets Madhus, går de ligesom os, op i kvalitet og friske råvarer, som vi sammen forener med glæden ved at spise frokost ude i institutionerne. Derfor er Folkets Madhus de rigtige til at lave vores grønne Foodsource frokost, som både har omtanke for vores børn, måltidet og vores jord.

Folkets Madhus er den der:
” ikke spiser importerede varer, når man har lokale danske i sæson”.
“spiser mindre, men bedre kød”.

Det er Folkets Madhus’ mission at vise, at vi har brug for hinanden i et større formål og give alle mennesker uanset ressourcer mulighed for at lave og spise bedre mad.

Læs mere om Folkets Madhus her: http://folketsmadhus.dk/

Se smileystatus for Folkets Madhus

Ejer af Folkets Madhus, Michael Museth

Det er også muligt som fast institution at komme på besøg i køkkenet, hvis I med egne øjne vil se, hvordan produktionen foregår. Det kan være et spændende indblik for børnene, hvis de vil endnu tættere på det, som til sidst ender i deres maver. På den måde kan vi også hjælpe børnene til at have fokus på at spise mere varieret og grønt. Kontakt kundeservice for at aftale nærmere omkring dette.