Fast madordning

Kom godt i gang med jeres madordning

Her finder du de mest relevante informationer mht. levering af en fast madordning fra Foodsource.
Vi tilbyder her en grøn menu, en halal menu og en kød & fisk menu.

Frokost – kold og varm

Frokost
Varm frokost tirsdag og fredag, kold frokost mandag, onsdag og torsdag. Egnet til daginstitutioner, der spiser hjemme. Maden kommer i engangsfade. Maden skal om portioners alt efter, hvordan I ønsker at fordele den på stuerne/ved bordene. Til serveringen skal der bruges anretter bestik til fadene.

Vuggestue
Til børn under 1 år, som vurderes til ikke at kunne spise et komplet måltid af ovenstående madmodeller, tilbydes mos. Det skal ses som et supplement til de andre menuer. 
Ankommer kold og skal opvarmes.

Turmadpakker

Madpakker – en madpakke til hvert barn, som passer lige i rygsækken
Turmadpakker serveret i individuelt pakkede engangsmadkasser. Især egnet til turdage ud af huset eller til udflyttere. Maden kan spises uden bestik/med fingrene.

Eftermiddagsmad inkl. mælk

Dette måltid leveres sammen med frokosten og sættes på køl frem til spisning. Der beregnes 1 dl mælk pr. barn. Børnehavebørn får minimælk og vuggestuebørn får letmælk.
Turbusserne får leveret eftermiddagsmad, der ikke behøver opbevaring  på køl (mælken dog undtaget).

Hvornår på dagen modtager I maden?

VIGTIGT: Tjek altid maden, når I modtager den om morgenen. Vi kan desværre ikke nå at efterlevere manglende mad, hvis I ikke tjekker maden ved modtagelse og kontakter os derefter.

Madpakker til udflytterbørnehaverne leveres i tidsrummet 6.30 – 9.30. 
Madpakkerne sættes på køl frem til køretid, eller/og når I kommer frem til udflytterinstitutionen.
Madpakker til de institutioner, der skal bruge madpakkerne til turdage leveres senest 9.30. 

Frokost leveres senest kl. 10.30. Husk at sætte den kolde mad på køl ved modtagelse. Den varme mad må gerne tabe temperatur frem til spisning, blot I spiser den inden for 3 timer fra modtagelse.

Ring til os hvis I er i tvivl.

Regler omkring ændring i den faste bestilling:
Hvis I ønsker ændringer til den faste bestilling, gøres det på følgende måde:

  • Ændring af +/- 10% (på ugen) skal ske minimum 2 hverdage inden kl. 12.00, men gerne før
  • Ændring over 10% eller afbestilling af hele dage skal ske 5 hele hverdage før, inden kl. 12.00
  • Hvis I ønsker at ændre jeres faste bestilling til turmadpakker, eller hvis I ønsker at tilføje turmadpakker til en dag, hvor I ikke modtager frokost, skal dette ske 3 hele hverdage før inden kl. 12.00

Tjek maden fra morgenstunden

Det er vigtigt, at I tjekker maden ved modtagelsen. Kig kasserne og køletaskerne igennem. Tæl antal, og tjek at I har modtaget det bestilte. I kan bruge ugemenuen som tjekliste. Hvis der mangler noget i jeres levering eller hvis maden er forsinket, så ring straks til os på 70 20 25 27. Hvis I ringer senere end ved modtagelse af maden, kan vi desværre ikke nå at efterlevere det manglende. Tasker og kasser SKAL tømmes for mad inden de sendes retur til køkkenet. Ligeledes må tasker og kasser KUN bruges til mad fra Foodsource. Kasserne må ikke bruges til skovture eller i sandkassen. Modtager køkkenet kasser, som indeholder gamle madvarer eller sand og lign., pålægges I et gebyr på 500 kr. for ekstra rengøring.