Bæredygtighed i alle led

Vi er en del af et fællesskab og vi skal passe på jorden og de menneskelige ressourcer.
Derfor laver vi mad med holdning, og tager vores del af ansvaret for at kloden ikke når kogepunktet.
Vores kantiner er som minimum 30% økologiske og mange af vores kantiner er også økomærket.
Økologi bidrager til en bæredygtig produktion, som er i tråd med vores overordnede mål om at bidrage til en bæredygtig kantinedrift. Økologiske varer produceres med mindre brug af pesticider og skåner dermed grundvandet for giftstoffer.
Vi driver to af landets fire svanemærkede kantiner. Svanemærkede kantiner har fokus på bæredygtighed i alle led af produktionen, vand, el, madspild, økologi. De kunder, der vælger at Svanemærke deres kantiner, kan regne med vores hjælp hele vejen fra start til de når i mål med certificeringen.
Vi bruger ressourcer med respekt. Det betyder også, at vi arbejder målrettet med at mindske madspild i alle produktionsled.
Sidst men ikke mindst, så uddanner vi vores medarbejdere og passer på dem, for medarbejderne er hjertet i vores virksomhed. (link til medarbejderne)
Vi har mange flere ting på det bæredygtige menukort.
Så vil I høre mere, er I velkomne til at kontakte vores forretningsudvikler Julie Qvistgaard på telefon/mail.